Gündem:
STRATEJİK İTTİFAKLAR MI VAR?
STRATEJİK İTTİFAKLAR MI VAR?

Uzun süredir görüşmeyen Deniz Baykal ile Önder Sav arasındaki buzlar, son Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından erimiş görünüyor. CHP’nin bu iki eski “kurt”u, CHP’nin son Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra, parti içindeki muhalefeti yönlendirmek ve delege bazında muhaliflere destek vermek amacıyla “ateşkes” ilan etmiş durumdalar.

Odatv’nin haberine göre; uzunca süredir “küs” durumda olan CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile Eski Genel Sekreter Önder Sav, son durumu değerlendirmek üzere kısa süre içinde bir araya gelecekler. Parti yönetiminde yer almamalarına rağmen, il bazında delegeler üzerinde etkili olan ikilinin, partiye müdahale etme kararı aldıkları söyleniyor

Öte yandan, Mustafa Sarıgül ile Gürsel Tekin’in de olası bir olağanüstü kurultay nedeniyle dirsek temasında olduğu dillendiriliyor.  

Bugün Meclis Basın Bürosu’nda Emine Ülker Tarhan’ın yaptığı açıklama ve ona destek için yanında bulunan Birgül Ayman Güler, İsa Gök, Süheyl Batum, Dilek Akagün Yılmaz ve Nur Serter; CHP yönetimine olağanüstü kurultay çağrısında bulunmuştu.

CHP’nin yönetiminden de anında cevap gelmiş ve “Bulsunlar 623 delegeyi, çağrı yapsınlar” denmişti.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku