Gündem:
TAM TÜRKİYE'YE GÖRE KAZA! FACİA!
TAM TÜRKİYE'YE GÖRE KAZA! FACİA!

Üst geçite bir kamyonetin çarptığı ve çökmenin bu yüzden gerçekleştiği öğrenildi. Kaza saat 10.00 sıralarında meydana geldi.

Avcılar'da E 5 karayolundaki bir üst geçit tankerin çarpması sonucu çöktü. İlk belirlemelere göre üst geçidin altında 3 kişi kaldı.

Tankerin çarptığı üst geçit büyük bir gürültü ile çöktü. Çöken üst geçidin altında kalan tankerin sürücüsü ve bir araçtaki 2 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Kaza nedeniyle olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yol trafiğe kapanırken olay yerinde ekiplerin çalışması sürüyor.

EMNİYET MÜDÜRÜ ALTINOK: ŞU ANDA 1 ÖLÜ, 4 YARALI VAR

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Avcılar'da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Burada açıklama yapan Altınok, 1 kişinin öldüğünü, 1'i ağır 4 kişinin de yaraladığını söyledi.

İETT: "YOL AÇILINCA METROBÜS SEFERLERİ DEVAM EDECEK"

İstanbul E-5 yolu üzerinde Avcılar'da Yaşanan kaza ile ilgili açıklama yapın İETT yolun açılmasından sonra seferlere devam edileceğini belirterek şu açıklamayı yaptı; " Üst geçidin çökmesi sonucu Söğütlüçeşme- Avcılar arasındaki metrobüs seferleri devam ederken, Beylikdüzü- Avcılar arasındaki seferler ise çift yönlü olarak geçici bir süre için iptal edildi. Yolun açılmasının ardından seferler olağan şekilde devam edecek. Kaza sonucu metrobüs araçlarında herhangi bir hasar, metrobüs yolcularında da bir yaralanma meydana gelmedi"


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku