Gündem:
TWITTER'DAN TEPKİ YAĞDI
ERDOĞAN, "BERKİN ELVAN ÖLMÜŞTÜR GEÇMİŞTİR" DEDİ
TWITTER'DAN TEPKİ YAĞDI


Başbakan Erdoğan'ın hedefinde yine polisin attığı gaz fişeğiyle hayatını kaybeden Berkin Elvan vardı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın hedefinde yine polisin attığı gaz bombasıyla başından yaralanan ve hayatını kaybeden Berkin Elvan vardı. Okmeydanı'nda yaşanan olaylar üzerinden yine Berkin'i hedef alan Erdoğan, "Daha dün yine olaylar oldu. Neymiş Berkin Elvan’ı anmak için törenler düzenleyeceklermiş. Her ölüm hadisesinde bir tören mi düzenleyeceğiz. Ölmüştür geçmiştir" diye konuştu.

Erdoğan'ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki ile karşılandı. 

Twitter'daki tepkilerden bazıları şöyle:

@yunusgunce: "Berkin Elvan ölmüştür geçmiştir" RTE.Buz gibi diyorum.kalbi donmuş diyorum.gaddar diyorum.daha ne diim!

@CihanSLX: Her seyi sindirebilecek haldeyim artik. Sokakta vatandasa yumruk atmasini da kabullendim. Ama Berkin'den boyle bahsetmesi kanima dokunuyor.

@ipekizci: Mısır'da öldürülen Esma için ağlayan BB, polis şiddetiyle öldürülen 14'ündeki Berkin için "Ölmüştür geçmiştir" dedi. Tehlikenin farkındayız.

@mdincsay: "ÖLMÜŞTÜR GEÇMİŞTİR." T.C. Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın polisin katlettiği Berkin Elvan için kurduğu cümle. Tarih 23.05.2014

@Rukengnc: #Tayyip senin canliya saygin yok.ölüye sayginligini nasil.beklerizki Berkin, Ugur ve tum Devrim Sehitleri ölümsüzdür #ŞehidNamırın..



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku