Gündem:
YANDAŞLAR NEDEN TORUNLAR İNŞAAT DİYEMİYOR?
YANDAŞLAR NEDEN TORUNLAR İNŞAAT DİYEMİYOR?

Mecidiköy'deki Ali Sami Yen Stadı'nın yerine yapılan rezidansta yaşanan iş cinayeti, 10 işçinin ölümüne neden oldu. Rezidansı yapan Torunlar İnşaat ismi, sosyal medyada da sıkça konuşulurken, yandaş medyanın Torunlar İnşaat ismini haber bültenlerinde vermek istememesi dikkat çekti.

Birçok yandaş medya yayın grubu haberi "inşaatta asansör faciası" ya da"inşaatta asansör kazası" diye duyurdu.

Haberi böyle duyuran yayın organlarından biri de NTV kanalıydı. Birçok yandaş medya grubu, bu iş cinayetinin ardında kimin olduğunu sakladı, penguen yayıncılığa geri döndü.

Peki neden?

Tarih: 10 Nisan 2014...

10 işçinin öldürüldüğü aynı inşaatta, aylar önce 19 yaşındaki Erdoğan Polat  15. katında çalışırken, üzerinde durduğu sepetin halatının kopması sonucu, yere düştü ve hayatını orada kaybetti.
Odatv, bu iş cinayetini 10 Nisan 2014'te sayfalarına taşıdı.

Ancak tuhaf olan bir durum medyanın bu haberi görmemesiydi. Olaydan haberi olan muhabirler bölgeye gönderilmemiş, gidenler geri çağrılmış ve medyanın üç maymunu bu olayın görmezlikten gelmişti.

İsmini bugün dahi geçirmekten çekindikleri Torunlar İnşaat'ın "Size reklam verelim bu olayı haberleştirmeyin" teklifine medya balıklama atladı ve 19 yaşındaki Erdoğan Polat  ile birlikte gazeteciliği de toprağa gömdüler.

İş cinayeti sonrasında yine yandaşlık damarı nüksetti ve Torunlar İnşaat ismi bir anda ekranlardan kayboldu.

Bu kez acaba Torunlar İnşaat medyaya reklam vermek teklifi dışında başka vaatlerde de bulundu mu?

Yoksa Torunlar İnşaat'ın sahibi Aziz Torun'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakın arkadaşı olması mı medyayı korkutuyor?

10 işçinin ölümüne neden olan Torunlar İnşaatta yaşananları duyurmayarak yeni iş cinayetlerine kapı aralayan medya patronları,acaba aldıkları reklam paralarını sayarken gece rahat uyuyabiliyorlar mı?




ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku