Gündem:
'YOK SAYMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ'

"YOK SAYMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ"

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Hapis ve siyasi yasak kararı sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için Saraçhane’ye gitmesini eleştirenlere cevap veren Akşener, aynı desteği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da vereceğini söyledi.

“YANINDA DİMDİK DURURUZ”

Akşener, “Bugün hedefleri Ekrem Başkan'dı, biz de onun yanındaydık. Şayet bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan’ı koyarsa; bu sefer de onun yanında dimdik dururuz. Nasıl ki; “Saray sizinse Saraçhane bizimdir!” dediysek; ‘Beştepe sizinse Ankara bizimdir!’ demeyi de çok iyi biliriz” ifadelerini kullandı.

YAVAŞ’TAN AKŞENER’E YANIT

Akşener’in bu paylaşımına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, yanıt verdi. Akşener’in paylaşımını alıntılayan Yavaş, şu ifadeleri kullandı;

“Teşekkürler Sayın Genel Başkanım. Ankara’yı Millet İttifakı olarak birlikte kazandık, hukukun üstünlüğünü ve tam demokrasiyi yine Millet İttifakı olarak birlikte gerçekleştireceğiz. Hukuksuzluklara karşı hep birlikte duracak, millet iradesini yok saymalarına izin vermeyeceğiz.”

“ÇOK İYİ BİLİRİZ”

Akşener’in sosyal medyadan paylaştığı videoda ise şu ifadeler yer aldı;

*Biz, iyiler ve cesurlar, sizler ve ben. Bir zalimin karşısında zulme uğrayanın yanında her zaman olduk, olmaya da devam edeceğiz. Linç edilmeye çalışıldığında nasıl Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanına koştuysam, bu defa da Ekrem İmamoğlu'nun yanına koştum.

*Bugüne kadar meydanı boş bulmanın şımarıklığı ile her istediklerini yaptılar. Bugün de hizmetleriyle milletin kalbini kazanan bir belediye başkanımızı hukuksuzluk yoluyla diskalifiye etmeye çalıştılar.

*Dün kendilerine yapılanları bugün Ekrem Başkan'a yapmaya kalkıştılar. Ama artık bu meydanın boş olmadığını Saraçhane'de gördüler. Bugün hedefleri Ekrem Başkan'dı. Bu yüzden İYİ Parti olarak biz de amasız, fakatsız onun yanındaydık. Bir saniye düşünmedik. Bir dakika gecikmedik.

*Haberi alır almaz yola çıktık. Demokrasimizin sahipsiz olmadığını hatırlatmak için, İstanbulluların iradesinin çiğnenemeyeceğini haykırmak için, kaybetme korkusundan gözü dönenlere karşı dimdik durmak için Saraçhane'deydik.

*Biz dün neredeysek, bugün de oradayız. Kim ne derse desin, yarın da aynı yerde olmaya devam edeceğiz.

*Şayet bu kafa, yarın da hedefine Mansur Başkan’ı koyarsa; bu sefer de bir saniye bile düşünmeden, bir dakika gecikmeden onun yanında dimdik dururuz. Bugün nasıl ki ‘Saray sizinse Saraçhane bizimdir!' dediysek; gerekirse ‘Beştepe sizinse Ankara bizimdir' demeyi de çok iyi biliriz”
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku