HaberHabere ÖZEL:
ATAŞEHİR'e DÜRÜST ve İLKELİ BAŞKAN

ATAŞEHİR'e DÜRÜST ve İLKELİ BAŞKAN

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in seçime yeni parti yönetimiyle girme kararının ardından, İstanbul'da ilçe teşkilatlarının kongre çalışmaları neredeyse tamamlanmak üzere. Bu kapsamda kongreye giden ilçelerden biri de Ataşehir...

Genel Merkez tarafından yaklaşık üç ay önce Ataşehir İlçe Başkanlığına atanan Yüksek İnşaat Mühendisi Bora Yörükoğlu, Ataşehir İlçesinde başkanlık yarışında tekrar adaylığını açıkladı. 

Ekibi ile göreve talip olduğunu ve Ataşehir'i daha iyiye götüreceklerini   açıklayan Başkan Bora Yörükoğlu şöyle konuştu:
"Kurulduğu günden bu yana teşkilatımızın önümüzdeki dönemde üstleneceği misyon hedeflerimize ulaşabilmek adına çok değerlidir ve stratejik olarak değerlendirilmelidir. 

Bu inanışla kongre seçim sürecinde hiçbir arkadaşımızı ayırmadan hangi listeye destek veriyor olursa olsun bizzat tek tek arayarak yönetim listemize davet ettim. Teşkilatımızın birlik ve beraberliğini çok önemsediğimi kendilerine detaylarıyla anlattım. İlçe Teşkilatımızın kuruluşundan günümüze kadar çalışmalarımıza katkıda bulunmuş ve katkıda bulunacak olan kıymetli arkadaşlarımızın süreçten kopmamaları için elimden gelen tüm gayretlerimi gösterdim. Çünkü şahıslar geçici ancak teşkilat her zaman bakidir. 

Yaklaşık üç aydır "2 Yaka İstanbul"  projesi kapsamında teşkilatımla beraber Ataşehir ilçesinde neredeyse tüm mahalleleri , muhtarları, STK'ları, esnafımızı ve 'Kapı çal, gönül al' saha çalışmasıyla Ataşehir Kadın Politikaları komisyonumuzla üç bine yakın vatandaşımıza ulaştık. Kongre sürecimiz bittikten sonra bu çalışmalarımıza daha da ağırlık vereceğiz. İstiyoruz ki, çalmadığımız kapı, girmediğimiz esnaf genel başkanımızın selamını iletmediğimiz bir kişi bile kalmasın. 
Bilgimle, tecrübemle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle ve tüm Milli-Manevi duygularımla göreve hazırım."


 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Muzaffer cavlak 1 yıl önce

porejeleri ile ataşehirin gülen yüzü i̇yi̇ partı ilce başkanı bora yörükoğlu

Misafir Avatar
Muzaffer 1 yıl önce

ataşehre dürüst ilkeli calışkan başkanı bora yörükoğlu geliyor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku