HaberHabere ÖZEL:
BELFORT'tan DEPREMZEDELERE DESTEK

BELFORT'tan DEPREMZEDELERE DESTEK

Seda DEMİR

6 Şubat'ta gerçekleşen ve 10 ilimizi vuran 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremle sarsılan Türkiye’yi, yurt dışındaki Türkler yalnız bırakmıyor. Ana vatanlarından uzakta yaşayan vatandaşlarımız düzenledikleri yardım kampanyalarıyla ayni ve nakdi yardımlarını, gerek yurt dışı temsilciliklerimiz aracılığıyla Türkiye’ye gönderiyor. 

Fransa'nın Belford şehrinde yaşayan  Türk kökenli şirket sahipleri ve Maraudes de l’espoir Yardım Kuruluşu düzenledikleri organizasyonuyla depremzedelere destek olmak, yaralarını bir nebzede olsa sarmak amacıyla gece gündüz demeden yardım topluyorlar.
Belfort'ta açılan yardım standını ziyaret ederek maddi destek veren Belfort Belediye Baskanı Damien Meslot, "Türkiye'nin güneydoğusunda meydana gelen depremle ilgili en derin başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden ailelerinin ve tüm Tük milletinin acısını paylaşıyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku