HaberHabere ÖZEL:
İSTANBUL'da KADIN BULUŞMASI

İSTANBUL'da KADIN BULUŞMASI

İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından “Kadın Yükselmezse Alçalır Vatan” başlıklı Kadın Çalıştaylar serisinin sekizincisi İstanbul’da yapıldı.

İstanbul Belediyesi Çırpıcı Sosyal Tesisi'nde düzenlenen çalıştaya İYİ Parti Lideri Meral Akşener video mesaj gönderdi. 

Akşener mesajında, “Türk kadını güçlü olursa Türkiye de güçlü olur. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılı her alanda çalışan ve üreten kadınlarla yükselecek” dedi.

Çalıştaya İstanbul'un yanı sıra, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale illerinden de katılım sağlandı. İYİ Parti İstanbul Kadın Politikaları Başkanı Canan Çakır ve İYİ Parti Marmara Sorumlusu Fisun Mehlika Toca ev sahipliğinde katılımcılarla tek tek ilgilendi.

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel açılış konuşmasında Türkiye'nin 81 ilinde, kadınların yaşadığı sorunların birbirlerinden farklılaştığını ve derinleştiğini belirterek, bu sorunların çözümü için yerel düzeyde çalışmalar yapılmasının önemini vurguladı.

Kadınların yaşadığı sorunların, siyasi ve ideolojik bir amaç gütmediğini kaydeden Yüksel, her ilden muhtarları, sivil toplum örgütlerini, akademisyenleri ve iş insanlarını bir araya getirerek; çalıştaylarda, partiler üstü temsiliyeti ön planda tuttuklarını söyledi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku