HaberHabere ÖZEL:
ÖZGÜN MÜZİĞE YENİ SOLUK

ÖZGÜN MÜZİĞE YENİ SOLUK

Yaşadığımız dünyada hayat insana önemli roller biçiyor. Yani hayal ettiğimizi değil, bize sunulanı yaşıyoruz. Sadece çok az insan hayal ettiği hedefe ulaşıyor, geri kalan ise yaşamın karşısına çıkardığı mucizelerle yoluna devam ediyor. Hayal ettiği değil de yaşamın kendisine sunduğu mucizelerle yoluna devam edenlerden biri de özgün müziğin başarılı ismi Yusuf Özcan

Genç sanatçı sevdiği kadın için polis oldu, artık devlet memuruydu ve sevdiğine kavuşabilirdi ama olmadı, evlenemedi. Ancak hayat mucizelerden ibarettir ya, sevdiği, kavuşamadığı kadın yıllar sonra çıktı karşısına ve evlendi. Sanatçının şimdi mutlu bir evliliği ve iki çocuğu var. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Beyoğlu Araştırma Amirliğinde çalıştığı dönemde ilk albümünü ‘Ağlıyor musun?’ ile sanat severlerin karşısına çıktı. Başarılı polis olan Özcan sanat sevdasını her türlü zorluğa rağmen hiç bırakmadı. 

Çok sevdiği polislik mesleğine veda ederek sanat yürüyüşünü Ağlıyor musun, İsyandayım ve son albümü söz ve müziği büyük üstat Hasan Kaplani’ye ait olan Bırak Gam Kederi albümleri ile taçlandırdı. ‘Yürüyorum dikenlerin’ üstünde albümü ise bitmek üzere.

Tüm çalışmalarında söz ve müziğini kendisine ait olan sanatçı Yusuf Özcan önceki iki albümünde yer alan beş eserine klip çalışması yaparak ulusal birçok radyo, TV ve yazılı basında yer aldı.

Büyük üstat Hasan Kaplani’ye ait ‘Bırak Gam Kederi’ isimli eserinin son klip çalışmasını ise Muhteşem Yüzyıl, Öyle Bir Geçer Zamanki gibi sinema ve dizi çalışmalarının önemli ismi Murat Alphan’ın yönetmenliğinde Konya’nın Akşehir içesinde çekildi. 

Akşehir Belediyesi ve Akşehir esnafın destek olup rol aldığı klipte tarihi Akşehir evleri, Nasrettin Hoca, Seyyid Mahmut Hayrani ve birçok tarihi değer yer aldı. 

Öte yandan Seyyid Mahmut Hayrani'nin soyundan gelen sanatçı Yusuf Özcan Konya Akşehir’de Seyyid Mahmut Hayrani Derneği’ni kurdu. Derneğin kuruluş amacı, Seyyid Mahmut Hayrani’nin yaşamı, Hacı Bektaşi, Veli, Nasrettin Hoca ve buna benzer değerlerin kültürel tanıtımı ile İslam büyüklerinin hayatı, sanat, spor ve resim çalışmalarının yaygınlaştırılması hedefliyor.
 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Çiğdem Berk 1 yıl önce

tebrik ederim

Misafir Avatar
kadir belek 1 yıl önce

tebrik ediyorum yolunuz açık olsun..

Misafir Avatar
kadir belek 1 yıl önce

başarılar tebrikler hocam

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku