HaberHabere ÖZEL:
ÜNLÜ SUNUCUDAN ÇARPICI BİR ROMAN

ÜNLÜ SUNUCUDAN ÇARPICI BİR ROMAN

Türkiye’de ve dünyada kadına yönelik şiddet her geçen gün endişe verecek kadar katlanarak artıyor. İnsan hakları ihlallerinden biri olan kadına yönelik şiddet, özellikle Türkiye’nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmasıyla çözülmesi oldukça güç bir sorun haline gedi. STK'lar, akademisyenler ve toplumun önde gelen isimleri şiddetin önlenmesi amacıyla çeşitli farkındalık çalışmaları yapıyor. 

Bir döneme imza atmış ekranların gülen yüzü Ayşenur Yazıcı'da  şiddete dur demek ve toplumda farkındalık oluşturacak amacıyla bir çalışmaya imza attı. 

Ayşenur Yazıcı "Çit" adlı yeni romanında okurlarına kadına yönelik şiddetin bir başka yüzünü gösteriyor. Hikaye, cezai ehliyeti bulunmayan biri tarafından uygulanan şiddeti anlatıyor. Gerçek bir olaydan yola çıkarak yazılan bu romanı okuyan kitapseverler namus kavramı başta olmak üzere kadınların yaşam hakkına ket vuran her olguyu yeniden sorgulayacaksınız.

Ünlü Sunucu Ayşenur Yazıcı, 4 Aralık Pazar günü, saat 13.00'te TUYAP'ta sevenleriyle Destek Yayınları standında buluşacak. 

Ayşenur Yazıcı Kimdir?

Ayşenur Yazıcı Kozmetoloji mezunudur. 1983-2009 yılları arasında haber spikerliği, gazetelerde köşe yazarlığı, ardından sosyal içerikli programlar yaptı. Mesleğinde 60’tan fazla ödül aldı. Türk Dil Kurumu tarafından Türkçeyi en iyi kullanan spiker seçildi. Ekmek Arası Hayat, Bedriye, Kadınlar Ağlar, Makyajda Sihirbazlık Numaraları, Son 13 Gün, Sizin Hikâyenizi Çaldım, Yaşama Yetişemeyenlere Mucize Çözümler, Sensin Mağara Adamı, Çocuk Gelin, Dil Kâfirleri, Dön Muazzez, Son Lobotomi, Kendinden Utanmak isimli kitaplarından iki romanı Yunanca ve İngilizceye çevrildi. Yurtdışında AndreaAnd mahlasıyla kitapları yayımlanmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilen Yazıcı bir çocuk annesidir.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İYİ'lere KADIN PANELİ
İYİ Parti İstanbul 3. Bölge Kadın Teşkilatı seçim çalışmaları toplantısına kadına yönelik şiddet...

Haberi Oku