Kültür-Sanat:
BİR YILDIZ DOĞUYOR

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Yapımcılığını MSA film adına Murat Albayrakoğlu’nun yaptığı yönetmen koltuğunda Adem Uğur’un oturduğu “Annis Ölüm Gecesi” isimli sinema filminin oyuncu
kadrosunda Meral Kaplan, Hülya Diken, Korkmaz Polat, Selçuk Kılıç, Tayfun Sav ve filmin pembe saçlı kızı olarak Yıldız Uslu rol aldılar. Film için özel olarak saçlarını pembe renge boyatan Yıldız Uslu, arkeolog olan ve deli dolu, şımarık bir karaktere hayat verirken “Benim ilk sinema filmimdi çekimler biter bitmez saç rengimi değiştirdim. Yönetmenimiz Adem Uğur özel olarak istedi haklılığını kamera önünde gördüm saç rengim karakterimi değiştirdi ve başka biri oldum, saç renginin ruhu değiştireceğini hiç düşünmezdim. Ben yaşadım gördüm” dedi.

Başarılı oyunculuğu ve setteki uyumlu tavırlarıyla herkesin takdirini toplayan Yıldız Uslu, yönetmen Adem Uğur’un çekeceği yeni film içinde set bitmeden anlaşmaya imza attı. İsmi insanların kaderine etki edermiş, sinemada yeni bir yıldız doğuyor dedirten güzel oyuncu yeni filminin hazırlıklarına başladı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku