Kültür-Sanat:
'HURDACININ KIZI' VİZYONDA

'HURDACININ KIZI' VİZYONDA

DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli dram tarzındaki sinema filminin senaryosunun başına iki önemli isim Erdal Babür ve Hülya Kılıç getirdiler. Türkiye’nin önemli isimleri Ferhat Göçer, Metin Şentürk, Faruk Sofuoğlu ve usta oyuncu Erkan Petekkaya da projeye destek olmak için birlikte kamera karşısına geçtiler. Usta yönetmen Hakan Gürtop tarafından yaklaşık 2 haftalık bir zamanda çekimler tamamlanan “DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli dram tarzındaki sinema filminin afiş tasarımı da tamamlandı.

Hüzün mevsimi olarak kabul edilen Sonbahar da vizyona girecek olan acı dolu hikayesiyle çocuk tacizine dikkat çeken “DOKUNMA HURDACININ KIZI” isimli sinema filminin yapımcısı Afrikalı Ali “ Bizim yaramızı kanatan bir konuyu gündeme taşıyıp hassasiyet için bu filmi çektik para kazanmak için çekilmiş bir film değildir, duygularımızı  hassasiyetimizi beyaz perdeye taşıdık” dedi. Gerçek bir hikayenin senaryolaştırıldığı “DOKUNMA HURDACININ KIZI” dramın en üst seviyede yaşandığı hüzün mevsimin özel yapımı olarak nitelendiriliyor.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI
Türk resim sanatının genç yetenekleri arsında yer alan ve eserleriyle adından sıkça söz ettiren İç...

Haberi Oku