Magazin:
HADİSE ŞİKAYET ETTİ...

HADİSE ŞİKAYET ETTİ...

Seren Serengil, şarkıcı Hadise ile Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab’ın bir dönem yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Bunun üzerine Hadise harekete geçerek Seren Serengil hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

EBRU GÜNDEŞ'İ TANIK OLARAK GÖSTERDİ

Suç duyurusunun üzerine Seren Serengil ifade vermek üzere İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. Yaklaşık üç saat süren işlemlerin ardından Serengil şarkıcı Hadise'nin kendisi hakkında şikayetçi olduğu için ifade vermeye geldiğini belirterek “Hadise suç duyurusunda bulunmuş. Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik” dedi.

Basın mensuplarının Hadise'nin ne konuda şikayetçi olduğunu sorması üzerine Seren Serengil, “Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Zarrab'ın eski avukatı, Ebru Gündeş'in avukatı ve Ebru Gündeş'i şahit olarak gösterdik” açıklamasında bulunarak adliyeden ayrıldı.
 



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku