CHRİSTOPH DAUM KANSERE YAKALANDI

CHRİSTOPH DAUM KANSERE YAKALANDI

Türkiye'de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Bursaspor'da teknik direktörlğk yapan Christoph Daum, kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Tecrübeli teknik adam sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Merhaba sevgili futbolseverler, bugün size çok kişisel bir mesajla hitap etmek istiyorum: Ne yazık ki, rutin muayenenin bir parçası olarak kanser teşhisi aldığım için son birkaç ay içinde halktan ayrılmak zorunda kaldım. O zamandan beri Prof. Dr. Jürgen Wolf ve CIO Cologne'deki ekip emin ellerde ve tedavinin benim için çok iyi sonuç vermesine sevindim!" ifadelerini kullandı.

"Beni tanırsınız: Ben bir dövüşçüyüm ve bu zorluğun üstesinden iyimser bir şekilde ve tüm gücümle geleceğim. Bu nedenle, mümkün olan en kısa sürede iyileşmek için mahremiyete ihtiyacım olduğuna saygı duymak istiyorum. Desteğiniz için teşekkür ederim. Size sadece tavsiyede bulunabilirim: Zamanında kanser taramasına gidin! Saygılarımla, Christoph Daum."



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
KanserSPORChristoph Daum
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku