FİLENİN SULTANLARI FİNALDE

FİLENİN SULTANLARI FİNALDE

A Milli Kadın Voleybol Takımımız bu sezon başarılarıyla adeta boyut atlamıştı!.. Milletler Ligi’nde ilk altın madalyasına kavuşan Filenin Sultanları aynı zamanda dünyanın zirvesine oturmuştu. Ay-Yıldızlılar Milli programdaki Avrupa Şampiyonası’nda da tarihi kürsü için fire vermeden yoluna devam ediyor.

Grup aşamasını namağlup lider bitiren, 16’lı turda Belçika’yı ve çarşamba günü de çeyrek finalde Polonya’yı deviren kızlarımız, bu akşam da final yolunda İtalya ile kapıştı. Ay-Yıldızlarının hedefi tarihinde 3. kez son ikiye kalmaktı. İstenilen başarıldı!

İlk seti 18-25 kaybeden kızlar, ikinci seti 25-23 kazandı, skor setlerde 1-1'e geldi. Üçüncü seti 15-25 kaybettik, üstünlük İtalya'ya geçti. Dördüncü sete de 'tamam' ya da 'devam' için çıktık, sete Çizme ülkesi önde başladı fakat müthiş dönüşle 25-22 kazandık. Final setinde ise kızlarımız müthiş bir oyunla 15-6 kazandı ve finale çıktı. Altın madalyayı ne kadar istediğini bu geri dönüşle gösteren Filenin Sultanları, dünya birinciliğinin de hakkını sonuna kadar verdi!

Türkiye-İtalya (3-2)

1. Set Sonucu: 18-25

2. Set Sonucu: 25-23

3. Set Sonucu: 15-25

4. Set Sonucu: 25-22

5. Set Sonucu: 15-6
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku