MEGASARAY HOTELS OPEN'da ŞAMPİYON PORTEKİZLİ BORGES

MEGASARAY HOTELS OPEN'da ŞAMPİYON PORTEKİZLİ BORGES

Antalya'da düzenlenen ATP Challenger turnuvası Megasaray Hotels Open'de, tek erkeklerde şampiyon Nuno Borges oldu.

Serik ilçesindeki Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleştirilen ATP Challenger turnuvası Megasaray Hotels Open tamamlandı.

Tekler finalinde Portekizli Nuno Borges ile Büyük Britanyalı Ryan Peniston karşılaştı. Toprak zemin mücadelesinde Borges, 1 saat 18 dakikalık maç sonunda Peniston'u 6-4, 6-3'lük setlerle yenerek ilk ATP Challenger şampiyonluğunu kazandı.

Çiftlerde ise şampiyonluk kupasını Chun-Hsin Tseng/Yu Hsiou Hsu ikilisini 3-6, 6-2, 12-10 yenen İtalyan tandem Riccardo Bonadio/Giovanni Fonio kaldırdı.

Sporculara ödüllerini Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) Başkanı Cengiz Durmuş, TTF Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Okumuş ve Club Megasaray Hotel Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Öztürk verdi.

Şampiyon Borges, yaptığı açıklamada Antalya'nın tenis anlamında gelişmiş bir şehir olduğunu söyledi.

Antalya'ya ikinci kez geldiğini belirten Borges, "Burada olmaktan çok mutluyum, organizasyon gerçekten çok iyiydi. Harika bir hafta geçirdim. Türkiye'de Yankı Erel ve Ergi Kırkın ile oynadım. Onlar gerçekten harika. Türk tenisini parlak bir gelecek bekliyor." ifadelerini kullandı.

Megasaray Tenis Akademi'de ana tablo maçları bugün başlayacak ATP Challenger turnuvası MTA Open, 12 Aralık'ta tekler finali ile sona erecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

F.BAHÇE AVRUPA'da ÇEYREK FİNALDE
Fenerbahçe, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında...

Haberi Oku