Yaşam:
HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜNÜ KENDİNİZ PLANLAYIN!

HAYALİNİZDEKİ DÜĞÜNÜ KENDİNİZ PLANLAYIN!

Eski düğünlerle günümüz düğünleri arasındaki farklar gün geçtikçe artıyor. Artık daha detaylı ve özen isteyen organizasyonlar popüler oldu. E hal böyle olunca çiftler de trendlere ayak uydurmak istiyor. Çiftlerimizin hayallerindeki organizasyonları gerçekleştirebilmesi için imkânlar da hayli çok. Çiftler, her ayrıntıyı eksiksiz tamamlamak, isteklerine göre de çeşitlendirmek istiyor. Çiftlerin bu isteklerini karşılamak için evlilik sektörü de bu yönde yoğrulmuş şekilde karşımıza çıkıyor, hem de çok fazla seçenekle... Ama bu seferde, çiftler isteklerine ve bütçelerine en uygun olan hizmeti bulmakta, karar vermekte zorlanıyor. Evlilik hizmetlerini sağlayan her bir işletmeye, mekâna, organizasyon şirketine kendi imkânlarıyla ulaşmaları zorlaşıyor. Maalesef, tüm bu uğraşlar evlilik sürecinin telaş içerisinde geçmesine neden oluyor.

Hayallerinizi tek tıkla gerçeğe dönüştürün!

Sizler için görüştüğümüz Düğün Master Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Yedekçi bu sorunları yaşayan çiftler için dugunmaster.com kurtarıcı niteliğini taşıdığını belirtti. Çünkü Yedekçi’ye göre sitenin çok basit ve güzel bir ara yüzü var, her şey elinizin altında ve kolayca her şeye ulaşabiliyorsunuz.

Sitenin mottosunu da  ''Hayalinizdeki düğünü kendiniz planlayın!''.

Yedekçi çiftlerin bu süreçte imdadına koşacak özellikte bir site olduğuna dikkat çekiyor ve ekliyor:

“Mekândan fotoğrafçıya, davetiyeden takıya, gelin arabasından balayına, dans kurslarından güzellik merkezlerine, çeyizden nikah şekerine ve daha birçok şeyde çiftlerin ihtiyacını karşılıyor. Bu başlıklara tıkladığınızda ise birbirinden farklı, piyasanın en iyileri olarak nitelendirilen yüzlerce seçenek bulunuyor. Bu işletmelerin bilgileri sizinle paylaşılıyor ve seçtiğiniz işletmeyle direkt iletişim haline geçebiliyorsunuz.”



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MERVE MERMER HIZI SEVİYOR
Cemiyet hayatının ve iş dünyasının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, atılımlarıyla konuşulmaya devam ediyor....

Haberi Oku