Dünya:
İNGİLİZ KRALİYET AİLESİ GÜNDEMDE

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİ GÜNDEMDE

Kraliçe Elizabeth'in ardından tahta geçecek kişi olan Prens Charles, 70. yaşını kutluyor. Prens Charles'ın 70. yaş günü anısına Kraliyet Ailesi toplu bir çekim gerçekleştirdi. Fotoğrafta Kraliçe Elizabeth ve kocası Prens Philip yer almadı.

Ancak çekim pek çok ilklere sahne oldu. Cambridge Düşesi Kate ve Dükü William'ın üçüncü çocuğu Louis de vaftiz töreni sonrası ilk kez görüntülendi.

Ancak asıl dikkatleri çeken fotoğraftaki Diana detayı oldu. Kate Middleton, Prens Diana'nın 80'lerde giydiğinin oldukça benzeri bir elbise giyerek çok konuşuldu.

Bu durum "Kate, Prenses Diana'ya gönderme yaptı" olarak yorumlandı.

Prens Charles, Diana ile evliyken de ilişkisine devam ettiği 34 yıllık sevgilisi Camilla Parker Bowles ile 9 Nisan 2005 tarihinde evlenmişti.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku