Dünya:
İSPANYA'dan KORKUTAN UYARI

İSPANYA'dan KORKUTAN UYARI

Dünyayı etkisi altına alan corona virüsü salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen İspanya’dan 4’üncü dalga uyarısı geldi. İspanya Sağlık Bakanlığı Sağlık Uyarıları ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Direktörü Fernando Simon, ülkede corona virüsü salgınının 4’üncü dalgasının mümkün olduğunu açıkladı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Simon, “İspanya’da salgında 4’üncü dalganın gerçekleşmesi mümkün. İspanya’daki aşılanma kampanyasının göstereceği ilerleme olası bir 4’üncü dalganın meydana gelmesini önlemede kritik bir rol alacak” ifadesini kullandı.

3 MİLYONDAN FAZLA İNSANDA CORONA TESPİT EDİLDİ

İspanyada son açıklanan verilere göre, toplam 3 milyon 200 bin 24 kişide koronavirüs tespit edildi. Ülkede toplam 72 bin 565 kişi hayatını kaybederken, 2 milyon 857 bin 714 kişinin virüsü yenerek iyileştiği ve 269 bin 745 de aktif vaka olduğu açıklandı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL KARŞILIK VERME KARARI ALDI
İsrail televizyon kanalı, Savaş Kabinesi’nin, İran’ın hava saldırısına karşı “açık ve etkili”...

Haberi Oku