Dünya:
KARANLIK GEÇMİŞİ ŞOKE ETTİ

KARANLIK GEÇMİŞİ ŞOKE ETTİ

İngiltere'de iş inanı Flamur 'Alex' Beqiri, Noel akşamı Londra'nın Battersea bölgesindeki 1.5 milyon sterlinlik lüks evine girmek üzereyken eşi ve çocuğunun gözü önünde kurşun yağmuruna tutuldu.

'Alex' Beqiri'nin Real Housewives of Cheshire adlı reality şovunun yıldızı Misse Beqiri'nin abisi olduğunun ortaya çıkmasıyla İngiliz basını olayı daha derinden incelemeye başladı. Ancak cinayetin perde arkasında ortaya çıkan gerçekler herkesi şoke etti

İngiliz basınında yer alan habere göre Misse Beqiri ve abisi Flamur 'Alex' Beqiri, 2016 yılında İsveç'ten İngiltere'ye taşındı.

İngiliz basınının iddiasına göre Alex Beqiri, İsveç'te uyuşturucu kaçakçılığıyla uğraşan bir çetenin üyesiydi ve ülkede en çok aranan isimler arasında yer alıyordu.

Polis ayrıca Beqiri'nin, arkadaşı Naief Adawi'nin karısının öldürülmesiyle ilgisi olabileceğine de inanıyor.

Ağustos ayında, İsveç'in Malmö kentinde Naief Adawi, eşi Karolin Hakim ve iki aylık bebekleri dükkanın önünde yemek yerken saldırıya uğramış ve Karolin Hakim kafasına tek kurşunla infaz edilerek öldürülmüştü.

Dedektif Jamie Stevenson, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve daha fazla bilgi veremeyeceklerini belirtti.

Beqiri'nin reality yıldızı kardeşi Misse ise olay ve iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku