Dünya:
NETANYAHU'ya KÖTÜ HABER

NETANYAHU’ya KÖTÜ HABER

İsrail’de 23 Mart’ta düzenlenen 2 yıl içindeki 4'üncü erken genel seçimde, hiçbir partinin hükümeti kurmak için gerekli olan 61 milletvekili sayısına ulaşamaması üzerine Başbakan Benjamin Netanyahu, koalisyon hükümeti kurmakla görevlendirilmişti.

Netanyahu'nun da hükümeti kurmakta başarısız olması üzerine Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin, hükümeti kurma görevini muhalefet lideri Yair Lapid’e vermişti. İsrail medyasında yer alan bir haberde, Yesh Atid ve Yamina partilerinin koalisyon hükümeti kurmak üzere anlaştığı iddia edildi.

8 HAZİRAN’DA KURULACAK

Haberde, Yamina lideri Naftali Bennett'ın Yesh Atid lideri Yair Lapid'e “ikisinin de başkanlık yapacağı bir koalisyon hükümeti kurmaya yönelik görüşmeler planladığını” söylediği iddiası yer aldı. Habere göre Bennett, anlaşmayı önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyuracak ve hükümeti 8 Haziran'da kuracak.



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku