Dünya:
RUSYA'dan KARABAĞ AÇIKLAMASI

RUSYA'dan KARABAĞ AÇIKLAMASI

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 22 Eylül itibarıyla Karabağ’daki silahlı oluşumların 6 adet zırhlı araç, 800'den fazla hafif silah ve tanksavar silahı ile yaklaşık 5 bin mühimmatı teslim ettikleri belirtildi.

Açıklamada, "Çatışmaların durdurulması konusunda varılan anlaşmalar uyarınca Karabağ’daki silahlı oluşumlar, Rus barış gücü birliklerinin kontrolünde silah ve askeri teçhizatı teslim etmeye başladı. 22 Eylül itibarıyla 6 adet zırhlı araç, 800'den fazla hafif silah ve tanksavar silahı ile yaklaşık 5 bin mühimmat teslim edildi” denildi.

Açıklamada ayrıca, Rus barış gücü birliğinin şu anda evlerine dönemeyen 440’ı çocuk olmak üzere 826 sivile konaklama, gıda ve tıbbi bakım sağladığı kaydedildi.
 



Sputnik Türkiye
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KORKUNÇ SALGIN: 19 ÇOCUK DAHA ÖLDÜ
Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Adamawa eyaletinde ortaya çıkan kızamık salgınında 19 çocuğun yaşamını...

Haberi Oku