Dünya:
SANKİ TERK EDİLMİŞ ŞEHİR

SANKİ TERK EDİLMİŞ ŞEHİR

Çin'in Wuhan şehrinden çıkan ve tüm dünyayı korkutan korona virüsüne hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Dünya Sağlık Örgütü'nden yapılan son açıklamaya göre virüsün tedavisi için 20 aylık süre biçildi. Dünyayı tetikte bekleten virüsün çıktığı Wuhan şehrinde ise sokaklar böyle görüntülendi.

Resmi rakamlara göre hayatını kaybedenlerin sayısının 722'ye çıktığı Corona virüs tehdit oluşturmaya devam ediyor.

Wuhan şehrinde canlı hayvan pazarından insanlara bulaştığı söylenen virüsten etkilenenlerin sayısı her geçen dakika artıyor.

Ülkelerin kendi vatandaşlarını güvenli tahliyesi için seferber olduğu Wuhan'da günlük günlük zor olsa da devam ediyor.

Genellikle sokakların boş olduğu Wuhan'da ticari hayat henüz başlamadı.

Market alışverişini yapan Wuhanlılar günlük hayatlarına maskeyle devam ediyor.Çin bilim insanları, Coronavirüsünün pangolinden bulaşmış olabileceğini açıkladı.

 Reuters'ta yer verilen habere göre, Çinli araştırmacılar bir memeli türü olan ve eti için yasa dışı biçimde ticareti yapılan "pangolin"in potansiyel Coronavirüsü taşıyıcısı olabileceğini duyurdu.

Güney Çin  Ziraat Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, "Bu son keşif virüsten korunmak, yayılmasını önlemek ve kaynağının keşfedilmesi adına büyük önem taşıyor" ifadelerine yer verdi.



AA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku