Dünya:
SIĞINAKTAN KONGREYE...

SIĞINAKTAN KONGREYE...

Ukrayna’da süren savaşa rağmen akademik çalışmalarına devam eden Prof. Dr. Suprun, savaş bölgesinden, güvende olduğu bir sığınaktan kongreye çevrimiçi katılarak “Sosyal Uyum Bağlamında Mesleki Motivasyon, Sosyal Destek” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

'BAHAR UMUDUM YOK'

İçinde bulunduğu bütün olumsuzluklara karşın katılımcılara pozitif mesajlar vermeye çalışan Suprun, savaşın başından itibaren yaşadığı süreçle ilgili şunları söyledi: “Benim için hayat savaştan önce ve savaş sırasında olarak ikiye ayrıldı. Zaman durdu sanki ve mart ayında olmamıza rağmen hayatımızda baharın geldiğine dair herhangi bir işaret yok. 21. yüzyılda savaşın imkânsız ve gerçek dışı olduğunu düşünüyordum. Hâlâ yaşadıklarımızın gerçek olduğuna inanamıyorum ve tam bir kaos duygusu içindeyim.”

BEBEKLERİYLE...

Her şeye rağmen umudunu kaybetmediğini ve çalışmalarına devam ettiğini dile getiren Suprun, “4 yaşında bir kız çocuğum ve 3 aylık erkek bebeğim var. Bir anne olarak, onların yaşadıkları çocuksu neşe ve savaş arasındaki karşıtlığın ne kadar dikkat çekici olduğunu görebiliyorum. Çocuklarımın güvenliğiyle ilgili kaygılarım olmasına rağmen onlar için aydınlık ve barışçıl bir geleceğe dair umutlarım var” dedi. Suprun, konuşmasının ardından uzun süre kongre katılımcıları tarafından ayakta alkışlandı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku