HAYALLERİMİZİ SÜSLEYEN OBJELER

HAYALLERİMİZİ SÜSLEYEN OBJELER

Anne ve babalar adaylarının bebekleri olacağını öğrendikleri andan itibaren onlar için en iyisini düşünüp yapmak için bir arayış içine girerler. Zira beraber büyütecekleri hatta kendilerinin de onunla büyüyeceklerini bildikleri her anının unutulmaz olmasına özen gösterirler.

Bu anlamda en öne çıkan durumlar ise hoş geldin bebek partisi, Mevlut hediyelikleri ve doğum günleri olarak bilinir. Tabi bunun dışında ilk adım kutlaması, ilk konuşma ile daha birçok özel anlarını detaylı düşünerek ve bu anları sevdikleri ile paylaşarak yaparlar. Özellikle ziyarete gelen misafirleri için özel hediyeler hazırlamak isterler. Bunlar tamamen anne ve babanın zevkine kalmış özel hediyeler olarak bilinir. Bakalım öyle mi?

Haber Koordinatörümüz Hüzün Yücel sizler için Eminönü Sultanhamam’a gitti ve Havuzlu Han’da hizmet veren mağazaları dolaştı. Hemen girişte bulunan Fatoş Bebe mağazasına girdi. Çünkü mağaza içinde hummalı bir çalışma vardı. Çalışanlar ve mağaza sahibi Fatoş Arslan birbirinden güzel ve bir o kadar renkli yeni doğan süsleri hazırlıyorlardı. Hal böyle olunca biz anne adayları için merak ettiklerimizi sorduk, Fatoş Hanım da kocaman gülümsemesiyle merak ettiklerimizi yanıtladı.

H.Y : Kolay gelsin, sanırım Mevlut çalışması yapıyorsunuz. Yanılıyor muyum?

F.A : Hoş geldiniz, şuan yapmış olduğumuz hediyelikler yeni doğacak bebek için hazırlanıyor. Anne adayımız Fransa’da yaşıyor. Birince hediyelikler oraya göndereceğiz.

H.Y : Gerçekten de harika, yani hem ülkemizdeki annelerin, hem de yurt dışında yaşayan annelerin hayallerini de süslüyorsunuz. Gerçekten de çok güzel bir sektörün içindesiniz. Bebek ve Çocuk... Nerden aklımıza geldi?

F.A : Çok teşekkür ederim Hüzün Hanım…

Evet, hem ülkemizdeki, hem de yurt dışında yaşayan gurbetçi anne adaylarının isteklerine ve beklentilerine cevap veriyoruz. Sadece Fransa değil hizmet verdiğimiz ülkeler arasında Almanya ve Hollanda’da var. Ayrıca Arap ülkeleri gibi birçok ülkeye de hazırladığımız hediyelikleri sipariş üzerine gönderiyoruz ya da hususi olarak gelip buradan alıp gidiyorlar.

Diğer konuya gelince el becerilerinde, daha doğrusu nakış işlerinde oldukça iyi olduğum söylenir. Bu vesile ile çevremdeki bayanlara el becerilerimi gösterdim, yaptığımın çalışmalar da beğenilince yapıp, sattım. Yaptıklarım çok beğenilince, taleplere de karşılık veremez oldun. Çünkü çok talep geldi. Çevremdeki dostlarım, arkadaşlarım ve hatta müşterilerim ‘neden kendi dükkânını açmıyorsun’ dediler. Bende neden olmasın diye düşünüp burada dükkânımı açtım. Ayrıca da işin püf noktalarına kadar öğrenmek için kurslara gidip, kendimi daha da geliştirdim.

H.Y : Aslında yeni oluşan bir sektör sanırım, doğum, yaş günü ve sünnet törenine kadar uzanan bir süreçte aktif rol almak ve bin bir çeşit ürünle hizmet vermek nasıl hissettiriyor. Çünkü gözlemlediğim kadarıyla çok da keyif alıyorsunuz.

F.A : Çok güzel bir duygu gerçekten. Hamile bayanların buraya gelip de ilk heyecanlarını bizlerle paylaşması, sonrasında anne oluşlarını paylaşmak gerçekten güzel bir duygu. Bu yüzden de talep ettikleri ürünleri heyecanla ve keyifle hazırlıyoruz. Anneleri ya da anne adaylarını tatmin etmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve sonuç mükemmel çıkıyor.

H.Y : Gördüğüm kadarıyla tek tek hazırlıyorsunuz, süslemeleri bizzat seçiyorsunuz. Daha doğrusu kendi hayal dünyanızdan da farklı objeler kata biliyor musunuz?

F.A : Hüzün Hanım inanın hayal gücümüz olmadan böyle güzel ürünler çıkaramayız. Müşterimiz ve hayal gücümüzle birlikte ortaya çok güzel ürünler çıkarıyoruz gerçekten.

H.Y : Gerçekten de birbirinden güzel objeleri annenlerin hayaliyle bütünleştirip ortaya harika eserler çıkarmak gerçekten de beceri işi ve çok da sevmek gerekiyor. Ne diyelim annelere ve anne adaylarına mutlaka Eminönü Sultanhamam’a gitmelerini ve Havuzlu Han’ı ziyaret etmelerini önerelim. Çünkü hayallerini en uygun fiyatlara gerçekleştire bilirler. Öyle değil mi?

F.A : Öncelikle ben şahsınıza ve haberhabere ailesine çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü yaptığımız çalışmaları emeğimizin hak edişini ve takdirini daha görünür olmasına vesile olduğunuz.

Haklısınız, Havuzlu Han’da anne ve anne adaylarının bütçelerini sarsmayacak ve hayallerini en uygun fiyatlara süsleyebilecekler ürünler bulabilecekler. Bizlerde onları bekliyor olacağız.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87