ERDOĞAN’a ÇALIŞAN ADALETÇİ

Türkiye’de ekmek kadar, su kadar ihtiyaç duyulan adaleti, Kemal Kılıçdaroğlu temsil edebilir mi?

Sorunun cevabını, onun 7 yıldır yaptıklarında bulabiliyoruz: O, Atatürk’ün CHP’sini “Yeni CHP” adıyla Amerikancı bir çizgiye çekti. Yeni adı altına saklanan gerici Kılıçdaroğlu CHP’sinde AKP’nin ideolojisine uygun bir yapılanma sürdürüldü.

Kılıçdaroğlu, gerçek CHP’lileri kesti biçti. 6 OK’u dışladı. “1930’ların CHP’si değiliz!” diyerek şanlı devrim yıllarını reddetti. Atatürk’e, CHP’ye, laikliğe yapılan saldırıları duymazdan geldi. Hatta Erdoğan ağzı ile, “Laiklik karın doyurmuyor!” deyip tarikat menziline girdi. Partiye CHP düşmanı Sorosçuları, CIA ile bağlantılı Kürtçüleri ve kripto Fethullahçıları yerleştirdi. Büyük Atatürk’e soykırımcı diyen Selina Özuzun Doğan’ı bile kendi eliyle milletvekili listesine yazdı. Orta Çağ’ı ve derebeylik sistemini temsil eden Dersim’i, cumhuriyeti ve devrimleri temsil eden Tunceli’nin önüne geçirdi.

Böylece antiemperyalist CHP, Amerikan ideolojisine hizmet eder bir çizgiye itildi.

ZALİMLERİ MAZLUM GÖSTERİYOR

Doğrudur, 15 Temmuz darbe girişimcilerini besleyip büyüten AKP’dir. AKP-FETÖ ortaklığı bozulunca CIA emrindeki FETÖ darbe yapmaya kalkışmıştır. CIA; ilk kez bu olayda suçüstü yakalanmıştır. Bunlardan hesap sorulması gerekirken adalet kutsalını istismar eden Kılıçdaroğlu bu darbecilere ve ortaklarına kalkan oluyor. Hatırlayın: 11 Ekim 2016’da TBMM’de yaptığı konuşmada, hükümeti 1 milyon mağdur yaratmakla suçladı. Böylece darbeci FETÖ’cüleri, her gün kan döken PKK’lıları gerçek mağdurlarla aynı çuvala koydu. Bu bir taktik: Suçluları saklama-aklama taktiği…

Bu tutumunu yürüyüş biterken New York Times Gazetesi’ne yazdığı yazısında “Bütün tutuklu gazeteciler serbest bırakılmalı!” diyerek de ortaya koydu. Pazar günü miting konuşmasında FETÖ’cüleri kurtaracak isteğini tekrarladı.

Elbette ki bizler de Ahmet Şık gibi, Musa Kart gibi İsimlerin haksızlığa uğradığını düşünüyoruz. Ama Kılıçdaroğlu, bütün gazeteciler diyerek bunların yanına Ahmet Altan-Mehmet Baransu gibi medya cellatlarını da eklemiştir. Ve o aslında işte bu zalim iftiracılar için yürümüştür.

Yazdıklarımı anlayamayanlar, Kılıçdaroğlu’nun danışmanlarının neden FETÖ’den göz altına alındıklarını bir sorsunlar kendilerine…

İSTİKŞAFİ KEMAL

7 Haziran 2015 seçimlerinde iktidarı yitiren AKP’yi ayakta tutan Kılıçdaroğlu oldu. O güne kadar kötülediği AKP’nin yaptıklarını bir anda unutup bu parti ile hükümet kurmaya kalkıştı. Ve onun bu çocukça arzusunu gören Erdoğan; istikşafi görüşmeler adı altında bu Yeni CHP’yi oyaladı. Böylece bir aydan fazla zaman kazanan Erdoğan, Türkiye’yi yeni bir seçime götürdü. Sonunda AKP tekrar iktidara geldi.

İşin özü: Amerikan planlarında Bahçeli ne ise Kılıçdaroğlu da odur.

YA TÜRBAN REZALETİ?

Biliyorsunuz: Türkiye’deki yerel mahkemeler, Danıştay, Yargıtay, Anayasa Mahkemesi; resmi kurumlarda türban takılmasını yasaklamıştı.

Eski CHP’nin de katkısı bulunan bu kararları Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) de onaylamıştı. Böylece, kadınlarımızı zihinsel-sosyal köleliğe alıştırmak için başlatılan türban kampanyası durdurulmuştu.

Kılıçdaroğlu CHP’nin başına geçtikten sonra türbanın bir özgürlük sorunu olduğunu söyleyip Erdoğan’ın çizgisine geldi. Sonuçta özgürlük karşıtı türban, özgürlük bayrağı yapılıp serbest bırakıldı. Bugün geldiğimiz noktada türban kullanmayan kadınlar müthiş bir kuşatma altındalar. Yarın Türkiye’de kadınlar başı açık dolaşamayacak. Anayasa Mahkemesi’nin ve AİHM’in kararlarını AKP için çiğneyen Kılıçdaroğlu’nun desteği ile…

ENSARCILARA NE DEDİ?

Kılıçdaroğlu’nun Erdoğan destekçiliği bu kadarla da kalmadı. Gerici bir Türkiye kurulmasında Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile kol kola girdi.

İmam hatiplerin zorla yaygınlaştırılması… Kuran kurslarının gerici yuvalanmasına çevrilmesi… Ensar Vakfı ve imam hatip mezunları yurtlarında yaşanan tecavüz rezaletleri… Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Sünni mezhepçi dayatmaları… AİHM yasaklamış iken okullarda din dersi adı altında Arapçı- gerici konuların zorla öğretilmesi… Eğitim kurumlarına zorla cami yaptırılması bu Kılıçdaroğlu için hiç sorun olmadı.

Onun için FETÖ’cülerle PKK’lılara dokunulmasında laiklik mi gidiyor, Atatürk Türkiyesi mi yok ediliyor varsın yok edilsin.

CIA projesi Kılıçdaroğlu’ndan bir yürüyüşle kahraman yaratmak sevdasında olanlar! Wikileaks belgelerine girmiş bir siyasetçiden öyle bir lider çıkartamazsınız.

NOT: Geleceğini Kılıçdaroğlu’na bağlamış bazı CHP’liler ikide bir, “Biz Türkiye’nin kurucu partisiyiz!” diyorlar. Yanlış! Türkiye’nin kurucu partisi, şu anki gerici Y-CHP değil, 1920’lerdeki antiemperyalist ve Kemalist CHP’dir.

https://twitter.com/r_zelyut

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87