“GABBİANO BALIK”

Vizyon sahibi ve başarılı işadamı dostum Erkin Delikanlı, Medikal Sektöründeki başarılarının ardından yeme içme sektörüne de sıkı bir giriş yaptı. Bugün sizlere onun yeni mekânı Gabbiano Balık’tan bahsedeceğim.

Gabbiano İtalyanca bir kelime Türkçe anlamı ise Martı. Arjantin ve Filistin caddelerinin kesiştiği köşe de eski Balıkçıköy Fahri’yi devralan Erkin Delikanlı bu mekânı adeta baştan yarattı.  İnşaat aşamasında gece gündüz her detayıyla birebir ilgilendi ve kusursuz bir mekân haline getirdi. Meze ve Balık çeşitleri denince akla gelen her şeyi bulabileceğiniz mekânda alt katta geniş, ferah ve havadar bir oturma alanı mevcut. Dostlarınızla, ailenizle ya da özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Üst katta ise 2 adet VİP oda bulunmakta. Özel toplantılarınız için gerçekten çok ideal bölümler.

O özel ve güzel menüye gelecek olursak; aklınıza gelen tüm mezeler, atomdan favaya, Girit ezmeden karides kalamara her şey mevcut ve leziz. Özellikle “Gabbiano Özel” dedikleri bir ara sıcakları var ki ben bir türlü onu yemeyi bırakıp ana yemeğe geçemiyorum. Gerçekten müthiş bir lezzet. Bu lezzeti şöyle tarif edebilirim sizlere; taze ve yerli kalamar 24 saatlik marine işleminden sonra sebzelerle birleşip dinlendiriliyor. Daha sonra özel pişirme tekniği ve ustalar tarafından tarifi bir sır gibi korunan sosu ilave edildikten sonra sunum yapılıyor. Değerli dostlar burada bence sır zaten sosta. Sosun tadına doyamıyorsunuz kesinlikle…

Garsonlar gayet güleryüzlü ve ilgili, servis yeteri kadar hızlı. Birçok yönden tatmin edici bulduğum bu mekânı sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.

Böyle özel ve güzel bir mekânı bu zor pandemi döneminde Ankara’mıza kazandıran değerli işadamı dostum Erkin Delikanlı’ya çok teşekkür ediyor, yürekten başarılar diliyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87