JEANLER YÜKSELİŞTE

Sonsuz güneş ışığı, deniz ve çok özlenen yaz mevsiminin enerjisi kalbimizi ısıtıp mutlulukla dolduruyor.

2021 İlkbahar/Yaz sezonunda jean trendinin popüler olacağını düşünürken yırtık jeanler yaz sezonunu etkisi altına alıp tüm modellerin önüne geçti.

Pilili etekler ise trikolar ile rahat kullanımından dolayı tercih edildi. Çok sevdiğimiz sweatshirtler ise şort ve mini etekler ile sokaklarda bize rahat bir şıklık sağladı.

Konforlu kargo pantolonlar geri döndü. Bol duruşu, üzerinde birçok cebi ile trend oldu. Büstiyer ve şortların üzerine giyilen uzun gömlek trendi de şık stil sahibi olmamızın yanında bizlere rahatlık sağladı.

Güneşin enerjisiyle beachwear stilini tamamlayacak bileklikler, doğal taşlı kolyeler ve küpeler, hasır çantalar ve şapkalar, rengârenk pareolar, örme detaylı şortlar ve elbiseler, sandaletler 2021 plaj trendleri arasında.

Yüksek belli bikiniler, dekolteli ve belden kemer detaylı mayolar, çiçek ve yaprak desenleri, leopar ve zebra desenleri, güneş kırmızısı, siyah ile beyazın beraberliği, marine çizgiler ile çok renkli bir yaz bizleri bekliyor.

Hepinize sağlık dolu ve çok eğleneceğiniz bir yaz diliyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87