MODA DOĞAL RİTMİNE DÖNDÜ

Pandeminin kontrol altına alınması ile hayatlarımıza toparlanıp geri dönüyoruz. Moda endüstrisi de olağan ritmine geri dönüyor.

2021/2022 sonbahar kış sezonuna göz attığımızda şıklığın yanında rahatlığın da ön planda olduğunu görüyoruz. Deri bol kesim pantolon, sneaker, trençkot, bomber ceket sokak trendleri arasında.

Bu sezon düşük bel modası yükselişte, vücudu saran deri pantolon, blazer, korse trikolar, geniş yakalı paltolar, muço pançolar, mini boy takımlar, mini elbiseler, omuzda eşarp ve atkılar, gömlekler, gömlek elbiseler, renkli ve desenli taytlar, orta pileli etek, kalem etek, ekose ve desenli mini etekler, balıkçı kazak, kısa hırka, uzun çizme ve bilekte botlar trendler arasında. Sezonun kurtarıcısı hırkalar, deri pantolon, kalem etekler ile stilinizi yükseltiyor.

Renkli kuş tüyleri, kadife, flanel, saten kumaşlar, nakış ve aplike işlemeler, parlayan taşlar elbise ve ceketler üzerinde bolca yer almakta.

Platform topuklar çizme, bot ve ayakkabılarda kendine has cool ve sportif görünümüyle ön plana çıkıyor. Beyaz ayakkabılar, peluş kabanlar, saçta taçlar, taşlı tokalar ve bol taşlı kemerler trendler arasında.

Sezonun en güçlü rengi gri, güneş tonları, altın, bronz, kadife çiçeği, kehribar gibi kırmızı, yeşil, sarı, beyaz, mor ve kahverengi tonlarıyla zenginleşiyor.

Sağlıklı, mutlu ve eğlenceli güzel zamanlar geçireceğiniz günler diliyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87