SEZONUN YILDIZI MİNİ ETEK

Heyecan ve umutla baharı karşıladığımız mayıs ayındayız. Çoğumuzun evde olmaktan yorulduğu kışı ve pandemiyi arkamızda bırakmak istiyoruz. Güzel hava enerjisiyle içimizi mutluluk doldurup renklendiriyor.

Pozitif bakış açısını alışkanlık haline getirip, motivasyonumuzu güçlü tutarak doğaya ve hayvanlara duyarlılığımızı arttıralım.

Geleceğe güzel bakıp stresten uzak bedenimize ve ruhumuza iyi gelecek verimli zamanlar yaratmalıyız. Pandemi ve sonrasında yaşam biçimimizde birçok değişiklikler yapıp belki de kendimiz için yeni şeyler keşfedeceğiz. Tekrar eski günlerdeki gibi özgürce dışarda olup kalabalığın içinde hayatı yakalayacağız.

Modanın insanlar üzerinde önemi ve etkisi çok büyük. Şık görünüm sağlayıp her yerde, her zaman daha mutlu özgüvenli pozitif olup kendimizi iyi hissederek anın tadını çıkarabiliriz. Pandemide kısıtlanan yaşam alanlarımızda artan ve şaşırtan teknolojik yenilikler gerçekten sınırsızlığını koruyor, tasarımcılar dijital ortamda muhteşem defileleri bizlere ulaştırıyor.

2021 İlkbahar/Yaz trendleri enerjimizi yükseltiyor şöyle bir göz attığımızda sezonun yıldızı mini etekler, balon formlar, vücudumuzun açıkta kalan yerlerini kaplayan ip detayları, kıyafetlerin üzerini saran ağlar, dama desenleri, straplez üstler, düşük bel, yalın formlu elbiseler, gömlek elbiseler, uçuş uçuş elbiseler sokak stiline uygun günlük parçalar blazer ceket, kot pantolon, rengarenk eşofmanlar, şortlar, çiçek desenleri, puantiye, çizgiler, pötikareler farklı desenlerin birlikte kullanımı, ışıltılı taşlı kemerler, saçta taşlı tokalar,  taçlar.

Bu sezon beyaz giymek yükselen trendler arasında, pembenin her tonu, mavinin her tonu, sarı, kırmızı renkler gardırobumuzda yerini alacak. Moda yenilenerek peri masalı misali hayatımızı renklendirmeye devam ediyor.

Güneşin, mavinin, yeşilin bizi çok mutlu edeceği sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87