TERAS RESTORAN

Değerli dostlar bugün sizlere Ankara Çayyolunda yeni hizmete açılan TERAS Restoran’dan bahsetmek istiyorum. Mekânın işletmecisi yılların tecrübesi Işık YİĞİT. Kendisi sektöre yıllarını vermiş çok kıymetli bir işletmecidir. Ankara cemiyet hayatındaki geniş çevresi ve sektör tecrübesi ile bu mekânda da çok başarılı işler yapacağı kesin gözüküyor.

Mekân adından da belli olacağı üzere çok geniş ve manzaralı bir terasa sahip, yaz aylarında sevdiklerinizle beraber uzun saatler geçirebileceğiniz harika bir yer.

İç dekorasyona gelecek olursak; gerçekten çok şık dizayn edilmiş, masaların birbirine çok yakın olmadığı (ben buna özellikle dikkat ederim) rahat rahat oturup sohbet edebileceğiniz aydınlık, yüksek tavanlı ferah bir mekân. Özel misafirlerinizle baş başa olabileceğiniz 2 adet VİP odası da mevcut.

Işık bey aşçı ve garson seçimlerine de çok dikkat etmiş, herkes işinin ehli ve görevini en iyi şekilde yapıyor. Balık konsepti üzeride hizmet veren mekânda çok lezzetli meze ve balık çeşitlerini afiyetle yiyebilirsiniz. Fava‘dan Humus’a, Humus’tan Atom’a Girit ezme ye kadar yaklaşık yüz çeşit nefis meze mevcut. Karides ve Kalamar gibi geleneksel ara sıcak lezzetlerin yanı sıra deniz mahsüllü krep yine deniz mahsüllü ay çöreği ve patlıcanlı lagos dolma gibi spesiyal lezzetler de mevcut. Ana yemek olarak birçok taze günlük balık çeşidi şefin hünerli elleri ve yaratıcılığı sayesinde harika sunumlarla sizlerin hem damak hem de göz zevkine hitap ediyor. Bu güzel lezzetlere örnek olarak; fırında özel soslu kalkan, levrek pirzola, kırlangıç buğulamayı sayabiliriz…

Mekânda park yeri problemi yok bu çok önemli. Dostlarınızla rahatlıkla gidip keyifli vakit geçirebilmeniz için her detay düşünülmüş. Tüm dostlara şiddetle bu güzel mekânı denemelerini tavsiye ediyorum.

Bu denli güzel bir mekânı Ankara’mıza kazandıran Sayın Işık YİĞİT’ i tebrik eder, bol kazançlar dilerim.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87