ŞİMDİ SEVMEK ZAMANI...

“Sevmek ne uzun kelime” demiş şair, Cemal Süreya..

Sevmek için sebep aramaya gerek var mı?

Sevin gitsin işte.

Doğa uyanmış, heyecanına heyecan katarken, sizin kalbiniz hala uykuda mı? Uyandırın uyuyan kalbinizi, sevgiye doyurma zamanı...

İnsan sevmezse insan olur mu?

Şimdi küllerinizden yeniden doğma, kayıtsız, şartsız sevmelerin zamanı...

Sevgi aklınızın alamayacağı çoklukta kavram içeren en özel duygulardan biridir. İlmek ilmek emek verilen bağlılık, hayatın devamlılığı için en doğal vitamindir.

Sevgi hayattır...

Sevgi vefadır...

Sevgi sadakattir...

Sevgi yaşamın özüdür...

Sevgi sizi aydınlatan güneştir.

Sevin…

Uzun uzun sevin..

Sevgisiz dünya için, adalet için, sevgiye inancınızı kaybetmeden sevin.

Doğum anımızı elbette bilme şansımız yoktur. Ölüm anımızı da…

Dünyaya geldiğimiz anda biz meleklerle gülüşürken, sevilir, koşulsuz sevgiyi hissederiz. Hayat yolculuğumuzda, sevgisizlikle mücadele verirken, geride acı hatıralar ve sevgiden yoksun kayıp zamanlar bırakırız. Doğum gibi ölümünde gerçekliğini sevgiyle kabul etmeliyiz. Ölümlere bile sevgi karışmalı. Musalla taşına konulduğumuzda, ardımızdan sevgi dolu insandı, ne çok seveni vardı denilmeli. Geç kalmadan, kayıp sevgilere sebep olmadan, sevmenin en büyük şifa olduğunu kalplerimize hemen fısıldayalım.

Şimdi sevmek zamanı…

Ailemize, çocuklarımıza, dostlarımıza sevgi dolu zaman birliktelikleri armağan ederek hayatlarımıza anlam katmalarına fırsat verelim. Vakti geldiğinde, gelecek zamanlarda geçmiş zamanlardan sevgiyle söz etmek için, güzel anılar biriktirmeye özen gösterelim.

Geçmişle hesapları bitirip, sevgi dolu geleceğe şans tanıma ve kendimizle barış zamanı gelmedi mi?

Şimdi sevmek zamanı…

Sevginin tanığı olur mu? Neden olsun ki? Sevgi böyle bir şeye asla ihtiyaç duymaz. Sessizce yaşanır. Adı ister aşk olsun, ister sevgi, zamansız aşklara ve sevgilere, sorgusuz, sualsiz kucak açma zamanı. Sevgiyi, severek çoğaltmak, dünyada maliyet gerektirmeyen tek şeydir. Satılmaz, satın alınamaz. Seven, sevilen insan enerjileriyle hayata anlam katalım. Severek, sevilerek çoğalalım. Bir çiçeği sular gibi, kalbimizi sevgiyle sulayalım. Kini, nefreti, sevgisizliği kalbimizden uzaklaştırıp, sevgiye inancımızı yitirmeden, cömertçe kalbe âşık sevgi çiçeklerini güneş ile buluşturalım.

Güneşi kalbe saklamanın, sevgi ve iyilikle doldurmanın tam zamanı…

Kalbe âşık sevgi dolu insanlar, zamanlar ve hayatlar diliyorum.

Şimdi sevmek zamanı...

Sevgiyle...

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Atilla Kağızmanlı. 3 yıl önce

harika bir yazı. alkışlar ve tebrikler.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87