Dünya:
AİLELER ERDOĞAN'dan YARDIM İSTEDİ

AİLELER ERDOĞAN'dan YARDIM İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devreye girmesi için mektup yazan aileler, "Bize yardım edebilecek eşsiz bir konumda olduğunuza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamı 42 gündür aralıksız sürüyor. Hamas'ın elindeki İsrailli rehinelerin aileleri de sık sık hükümetlerini protesto ederek seslerini duyurmaya çalışıyor.

Aileler, bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devreye girmesi için mektup yazdı.

TRT Haber'in aktardığına göre yardım talep edilen mektubu İsrail'deki 'Rehineler ve Kayıp Aileler Forumu' kaleme aldı:
"Bizler, tarifsiz acı ve ıstıraba neden olan bu krize müdahale etmenizi istemek için sizin yardımınızı talep ediyoruz. Kaçırılmalarından bu yana çocuklarımız, eşlerimiz, kocalarımız, ebeveynlerimizle iletişim kuramadık."

'Bize yardım edebilecek eşsiz bir konumda olduğunuza inanıyoruz'

Mektupta, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etkili konumu vurgulandı:

"Ortadoğu'da, müslüman dünyasında ve ötesinde geniş nüfuza sahip, bölgenin büyük güçlerinden birinin lideri olarak, bize yardım edebilecek eşsiz bir konumda olduğunuza inanıyoruz. Bu nedenle, rehinelerin sağlık durumları ile ilgili bilgi almak, gerekli tıbbi ihtiyaçlarının gecikmeden sağlanmasını kolaylaştırmak ve derhal serbest bırakılmalarını sağlamak için size çağrıda bulunuyoruz."
Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın elinde iki yüze yakın rehine olduğu belirtiliyor.



Sputnik Türkiye
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku