Gündem:
BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYEM

BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) dün akşam saatlerinde yaptığı ilk açıklamada, "çatışmada 5 askerin şehit olduğunu, 3'ü ağır 8 askerin ağır yaralandığını"; daha sonra ağır yaralı askerlerden birinin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını duyurmuştu.

Ardından ağır yaralanan iki askerin daha tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bildirilmişti.

Son açıklamada ise "Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan bir silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuş, şehit olan kahraman silah arkadaşlarımızın sayısı dokuza yükselmiştir" denildi.

MSB ayrıca "bölgede devam eden operasyonlarda etkisiz hâle getirilen terörist sayısının 20'ye yükseldiğini" duyurdu.

TerörMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, saldırının ardından sabah saatlerinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve Kuvvet Komutanları ile Şırnak’a gitti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku