Kültür-Sanat:
KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI

KADINLARIN GİZEMLİ DUYGULARI TUALE YANSIDI

Kadın Sanatı’nın öncüleri arasında yer alan İç Mimar Ressam Ebru Güve ilk kişisel sergisini Greenpark Otel Bostancı’da açtı. Düzenlenen açılış töreninde sanatseverlerle bir araya gelen Adanalı genç ressam Ebru Güve konuklarıyla yakından ilgilenerek eserlerinin öykülerini de anlatmayı ihmal etmedi.

Açılış törenine Tahir Tekin Öztan, Celal Akkök, Adem Filiz, Pınar Takçı, Sibel Keçeli, Atilla Arsal, Alhan Alkan, Şamil Yağan, Muammer Alhan Babat, Cansu Taş, Fatih Sinan Yılmaz ve İsmail Umaç’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Çocukluktan bu yana çalışmalarını titizlikle sürdüren sanatçı Güve bir çok büyük projeye imza attıktan sonra ilk kez kişisel sergisini açtı. Güve, Ataşehir’de açılan sergisiyle kadınların bastırılan ve gölgelenen duygularının gizemini resimlere yansıtmasıyla dikkat çekiyor. Başarılı projelere attığı imzalarla adından sıkça söz ettiren Ebru Güve resim sanatında yeni bir yıldız olarak varlığını hissettirmeye hazırlanırken gizemli çalışmalarıyla da merak uyandırıyor. İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren iç mimarlık ve sanat atölyesiyle dikkat çeken Ebru Güve 7 yaşından bu yana en büyük tutkusu olan resim yapma alanında da varlığını bir anda dünyaya duyurmak için hazırlıklarını tamamladı.

İstanbul’un tanınmış isimlerinin büyük ilgi gösterdiği sergide ki eserlerin ilgi görmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Adanalı genç ressam Ebru Güve eserleriyle ilgili aldığı olumlu dönüşlerin kendisi için önemli olduğunu ifade ederek açış törenine katılanlara teşekkür etti.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VAN’da TİYATRO ŞENLİĞİ
Bu yıl 3’üncü kez seyircilerle buluşacak olan Uluslararası Üvercinka Tiyatro Festivali, 18-27 Eylül tarihlerinde...

Haberi Oku