Dünya:
'DELİLLERİ CİDDİYE ALIYORUZ'

"DELİLLERİ CİDDİYE ALIYORUZ"

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Christopher Burger, Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlediği basın toplantısında İstanbul’daki terör saldırısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İstanbul’daki korkunç terör saldırısından sonra Almanya hükümetinin Türkiye ile dayanışma içinde olduğunu açık şekilde ifade ettiğini hatırlatan Burger, “Almanya olarak saldırıyla alakalı PKK'nın veya PKK ile ilişkili Türkiye'deki bağlantılı grupların ilişkilerini mevcut delil emareleri çok ciddiye alıyoruz" dedi.

Türkiye’nin Suriye'ye ve Irak’ın kuzeyine düzenlediği operasyonu değerlendiren Burger, terör örgütü PKK’nın Avrupa Birliği’nde terör organizasyonu olarak listelendiğini ve Türkiye’nin eylemlerinde meşru müdafaa hakkını kullandığını ifade etti.
 



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BELÇİKA'da PKK PROVOKASYONU
Belçika'nın Limburg bölgesindeki Heusden-Zolder ilçesinde terör örgütü PKK yandaşlarının provokasyonu...

Haberi Oku