Dünya:
DÜNYANIN GÖZÜ RUSYA'daki SEÇİMDE 

DÜNYANIN GÖZÜ RUSYA’daki SEÇİMDE 

Merkez Seçim Komisyonu’nun internet sitesinde yer alan verilere göre, devlet başkanlığı seçimlerinde oylamanın ilk gününde katılım saat 20.14 itibariyle yüzde 35 oldu.

Oylamanın sadece bir gün yapıldığı 2018 seçimlerinde katılım Moskova saatiyle 10.00'da yüzde 16.55, öğlen saatlerinde yüzde 34.72 ve saat 17:00’de yüzde 51,9 olarak gerçekleşmişti. Daha sonra genel katılım yüzde 67'yi aşmıştı.
Kamçatka ve Çukotka'da ilk oy verme merkezleri dün Moskova saatiyle 23.00'te, Rusya'nın en batı bölgesi olan Kaliningrad bölgesinde bugün 9.00'da açıldı.

Oylama 17 Mart'ta sona erecek

Yaklaşık 2.6 milyon Rusya vatandaşı, seçimlerde erken oy kullandı.

Şu ana kadar 3 milyondan fazla kişi oyunu çevrimiçi olarak kullanırken, yaklaşık beş milyon kişinin daha seçimlere bu şekilde katılmaları bekleniyor.

Oy verme merkezleri yerel saatle 20.00'ye kadar açık kalacak. Oylama 17 Mart'ta sona erecek.
 



Sputnik Türkiye
Anahtar Kelimeler
RusyaSeçimMoskova
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KRİZ YARATACAK İDDİA
ABD'li üst düzey bir yetkili, İsrail savaş uçaklarının, misilleme amacıyla, ülke sınırlarına...

Haberi Oku