Gündem:
AKP'LİLER ESKİ VEKİLLERİNE KARAKOLDA SALDIRDI
AKP'LİLER ESKİ VEKİLLERİNE KARAKOLDA SALDIRDI

Erdoğan tweetleri nedeniyle gözaltına alındı, AKP'liler saldırdı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AKP Milletvekili Feyzi İşbaşaran'ı, gözaltında bulunduğu karakol önünde bir grup AKP'li protesto etti.

İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı.

AKP'den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP hakkında attığı tweetlerle tanınan Fevzi İşbaşaran'ın dün de twitter hesabından Cumhurbaşkanı hakkında attığı attığı twitler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi.

Şikayetler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Feyzi İşbaşaran, Beyoğlu Polis Merkezi'ne getirildi. Bir grup AKP'li de İşbaşaran'ı protesto için polis merkezi önünde toplandı.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye götürülmek için polis aracına bindirilen İşbaşaran'ın bulunduğu araç yumurta yağmuruna tutuldu. Kalabalık aracı yumruklayıp önünü kesmek istedi. Ancak polis kalabalığın önüne set kurarak aracın çıkışını sağladı.

Bu arada kalabalığı engellemek isteyen AKP Milletvekili Metin Külünk de arada kaldı.

Külünk burada kalabalığa yönelik yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"Özgürlük başlığı altında, küfür etmek onu ölümle tehdit etmek kimsenin haddi değildir. Bu millet seçtiği adama sahip çıkar. Bu millet seçtiği seçtiği lidere sahip çıkmıştır. Recep Tayyip Erdoğan da bu milletin seçtiği Cumhurbaşkanıdır. İnsanların eleştirel yaklaşımına saygı duyarız. Ama bir insana özgürlük başlığı altında tehdit, küfür, hakaret asla kabul edilir, değildir. Devlet başkanımıza sosyal medya üzerinden hakareti sahibine iade ediyoruz. İnanıyoruz ki hukuk ve adalet gerekeni yapacaktır. Biz adalete güveniyoruz. Ama sizden ricam bir başkasının yanlışıyla asla hareket etmeyin. Biz öyle bir medeniyet anlayışına sahibiz ki, kötüye dahi güzellikle cevap verecek kadar güzel ruhlara sahibiz. Onun da yaptığı bu büyük yanlışın hesabını adalet soracaktır. Güzelce tavrınızı koydunuz, güzelce dağılıp evlerinize gidin."



Feyzi İşbaşaran'a AKP'liler saldırdı: İşte... paylaşan: cumhuriyet
Feyzi İşbaşaran'a yumurtalı protesto, tekmeli... paylaşan: cumhuriyet

Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

FED FAİZİ KARARINI AÇIKLADI
ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı.

Haberi Oku