Gündem:
ANKARA'DA OTOBÜS KAZASI, 2 ÖLÜ 5 YARALI
ANKARA'DA OTOBÜS KAZASI, 2 ÖLÜ 5 YARALI

Sincan Bosna Caddesi’nde öğle saatlerinde meydana gelen kaza iddialara göre, cadde üzerinde hızlı seyreden 06 BK 7597 plakalı EGO otobüsü, ara sokaktan önüne çıkan bir otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs, yol kenarında park halindeki araçlara çarptı. Hızını alamayan ve durmayan otobüs, kaldırımda yürüyen 42 yaşındaki Ufuk Yonca ve yanındaki çocuğu 14 yaşındaki Uğur Yonca’yı altına alarak bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi.  

İhbar üzerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çevredeki hastanelere kaldırılırken, baba-oğulun hayatını kaybettiği belirlendi. Talihsiz baba-oğulun cenazeleri olay yerinde yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku