Gündem:
BAHAR ÖZTAN HAYATINI KAYBETTİ

BAHAR ÖZTAN HAYATINI KAYBETTİ

Geçtiğimiz günlerde entübe edildiği haberleriyle gündeme gelen Bahar Öztan'dan kahreden haber geldi. Öztan, dördüncü kez yakalandığı kanser hastalığının tedavisi için bulunduğu hastanede hayatını kaybetti.

"CANIM ANNEM BU GECE HUZURA KAVUŞTU"

Bahar Öztan'ın Instagram hesabından açıklama yapan oğlu Yiğit Çolak, "Canım annem bu gece huzura kavuştu. Yarın 22 Mart Cuma günü ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camiinden son yolculuğuna uğurlayacağız" dedi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEMİŞTİ

Bahar Öztan, "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere dün İstanbul’a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

BAHAR ÖZTAN KİMDİR?

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962 tarihinde İskenderun, Hatay'da doğdu. Sanat hayatına reklamlarla adım attı. 'Gamzeli Güzel' olarak halk arasında tanınan sanatçı, dönemin ilgi gören fotoromanlarında da önemli roller üstlendi. Özellikle Çarli'nin Melekleri ve Barış Manço ile birlikte yer aldığı fotoromanlar, onun tanınırlığını artırdı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku