Gündem:
ÇEKMEKÖY'DE CİNAYET
ÇEKMEKÖY'DE CİNAYET

Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz silahlı saldırgan tarafından boynu ile omuzundan vuruldu. Sultan Kaymaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü

Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Hasan Kaymaz'ın eşi Sultan Kaymaz silahlı saldırı sonucu öldü.

Çekmeköy Kaymakamlığı önünde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle oldu. 

Sahibi olduğu sürücü kursunun sınavlarını takip eden Sultan Kaymaz, sınav aracına bineceği sırada yanına gelen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Daha önceden Kaymaz'ı tehdit ettiği iddia edilen saldırgan silahını ateşledi.

Çıkan kurşunlardan biri Kaymaz'ın boynuna diğeri de omuzuna isabet etti. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçarken, Sultan Kaymaz  hastaneye kaldırıldı. Sultan Kaymaz tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Saldırgan, silahını 500 metre ilerideki ağaçlık alana attı. Boş kovan ve deliller Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından incelemeye alındı. Polis ekipleri olayı çok yönlü olarak soruştururken, kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku