Gündem:
EMEKLİ KOMUTAN CHP'DE!
EMEKLİ KOMUTAN CHP'DE!

Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç CHP'de! 


CHP Parti Meclisi üyesi Tuncay Özkan, bugün Kadıköy’de İlçe Başkanı ve partililerle buluştu. Buluşmada konuşma yaptıktan sonra rozet takan Özkan’ın yanında Milli Güvenlik Kurulu eski Genel Sekreteri Orgeneral Tuncer Kılınç da vardı.

Tuncay Özkan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Tuncer Kılınç'ın CHP'ye katıldığını yazdı.

TEKİN: PARTİMİZ HERKESE AÇIK

Bu açıklamayı CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de doğruladı. hurriyet.com.tr'ye konuşan Tekin, ''Doğrudur. Partimiz herkese açık. Bizim için kim gelirse zenginliktir'' dedi.

''5 BİN KİŞİ PARTİMİZE KATILACAK''
Tekin, CHP'ye son dönemde çok büyük bir ilgi olduğunu belirterek, Erzurum, Batman, Diyarbakır, Mardin, Urfa, Elazığ, Ağrı, Kütahya ve Kırıkkale'den çok önemli kişilerin partiye katılacaklarını belirterek, ''Çok yakında İstanbul'da Genel Başkanımızın katılımıyla bir tören düzenleyeceğiz. Bu törende AKP başta olmak üzere farklı siyasi partilerden 5 bin kişi partimize katılacak'' diye konuştu. 


Hürriyet Gazetesi
Anahtar Kelimeler
EMEKLİ KOMUTAN CHPDE!
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

ÖZEL, BAHÇELİ''yi ZİYARET EDECEK
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

Haberi Oku