Gündem:
İSTANBUL İÇİN KRİTİK UYARI!
İSTANBULLULAR DİKKAT: "YARIN İÇİN KRİTİK UYARI!"

Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, yarın 18.00’den sonra fırtına ve hortum oluşabileceğini Marmara’da deniz seferlerinde aksaklıkların yaşanabileceğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde Trakya'da görülecek gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Edirne, Kırklareli ile Tekirdağ'ın batısında (Malkara ve Hayrabolu) kuvvetli (metrekareye 21 - 50 kg) olacağı tahmin edildi. Açıklamada, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlar ve yetkililer uyarıldı.


Yapılan son değerlendirmelere göre Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Adana, Osmaniye, Bilecik, Bolu, Karabük, Ardahan ve Kütahya çevreleri ile Bursa'nın doğu kesimleri, Artvin'in doğu ilçeleri, Sakarya'nın güneyi, Mersin'in doğu ilçeleri ve Hatay'ın batı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normalleri civarında, iç kesimlerde yer yer mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey, Akdeniz ile Güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku