Gündem:
KONTEYNER'da  ÖDÜL TÖRENİ

KONTEYNER’da  ÖDÜL TÖRENİ

Yapımcılığı ve yönetmenliği gazeteci Mesut Solak’ın, sunuculuğu ise İlksen Efe’nin yaptığı 'İlksen Efe ile Gezdik Gördük' programı Hatay’da depremden etkilenen çocuklara kışlık bot ve mont temin etmek için bir ödül töreni düzenliyor.

Etkinlik ve program hakkında açıklama yapan program yapımcısı Mesut Solak şöyle konuştu:

’’Hatay içimizde dinmeyen ve ne yazık ki uzun süre daha dinmeyecek bir yaradır. Ben depremden 1 ay sonra bölgedeydim ve gördüklerimi hala unutamıyorum. Bildiğiniz gibi biz yaklaşık 3 yıldır sevgili İlksen Efe ile 'Gezdik Gördük' adı bir tv programı çekiyoruz. Program gezi ve kültür içeriklidir. Amacımız bu güne kadar yayınlanan önemli değerlere dikkat çekmek için bir ödül töreni düzenlemekti. Bunu yaparken de klasik bir tören yerine bir amaca hizmet etsin istedik. En iyi amaç bizim için Hatay’da depremden etkilenen çocuklar için bu soğuk kış günlerinde bot ve mort temini olacak" dedi. 

Programın sunucu İlksen Efe ise bu projenin bir parçası olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Daha kışın başındayız. Uzun ve soğuk bir kış yaşayacağız. O bölgedeki çocuklarımızın ayaklarını ısıtacak botları, bu güne kadar sunduğum programın sayesinde alacak olmak inanılmaz bir duygu. Hatay ve tüm deprem bölgesi unutulmamalıdır" dedi.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku