Gündem:
SÜHEYL BATUM ARTIK MAHKEME KARARINI MYK ÜYELERİNİN SURATINA ÇARPABİLİR
SÜHEYL BATUM ARTIK MAHKEME KARARINI MYK ÜYELERİNİN SURATINA ÇARPABİLİR

CHP'den İHRAÇ KARARINA KARŞI AÇTIĞI DAVAYI KAZANDI


CHP'den ihraç edilen Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, ihraç kararı aleyhine açtığı davayı kazandı.

Batum mahkeme kararıyla CHP'ye dönüyor. CHP yönetimini eleştiren açıklamaları nedeniyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevkedilen Batum, Kurul'Un kararıyla ihraç edilmişti. Batum kararın hukuksuz olduğunu söyleyerek konuyu yargıya taşımıştı. Bu süreçte CHP'ye yakın yayın organlarında Batum'un Vatan Partisi'ne katılacağı iddiaları yer almış, Batum iddiaları kesin olarak reddetmişti. Kamuoyunda, Batum'un dava devam ettiği için parti değiştirmesinin etik olmayacağını düşündüğü kanısı hakimdi. Bu karar sonrası Vatan Partisi'ne resmen katılması yüksek olasılık dahilinde görülüyor.


MAHKEME KARARINI MYK ÜYELERİNİN SURATINA ÇARPACAĞIM!

Süheyl Batum ihraç kararını aldığında tepkisini şöyle ortaya koymuştu;

"Ben ve benim gibi düşünen herkesin bu gidişata itiraz etmesi lâzım. İhraç kararı için elbette mahkemeye gidip, alacağım kararı MYK üyelerinin suratına çarpacağım. Ayrıca 15 gün bekleyip, kamuoyunda algı operasyonu ile itibarımı zedelemek isteyen Genel Başkan ve yardımcılarından da yargı önünde hesap soracağım..."



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

İSRAİL'le TİCARET DURDURULDU
Yapılan açıklamada, "Devlet düzeyinde alınan tedbirlerin ikinci aşamasına geçilmiş, İsrail'le...

Haberi Oku