Gündem:
VE BEDRETTİN DALAN TÜRKİYE'de!
VE BEDRETTİN DALAN TÜRKİYE'de!

'Sözde' Ergenekon Davası'nın firari sanığı Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan, hakkındaki yakalama kararının geçen ay kaldırılmasının ardından yurda döndü. Lufthansa Havayolları'na ait bir uçakla saat 00.05'de Frankfurt'tan İstanbul'a gelen Bedrettin Dalan apronda özel VIP aracıyla alınarak Atatürk Havalimanı VIP Salonu'na getirildi. Burada yakınları tarafından karşılanan Dalan, daha sonra havalimanından ayrıldı.



Dalan bugün de Yeditepe Üniversitesi'nde öğrencileriyle buluştu.

'Sözde' Ergenekon soruşturması sürecinde Türkiye’den ayrılan Yeditepe Üniversitesi kurucusu Bedrettin Dalan, bugün kurucusu olduğu üniversitede yıllar sonra nihayet öğrencileriyle buluştu, onlara hitap etti. Dalan, salonda bulunan öğrencilere yaptığı konuşmada “Çocuklarımı özledim” dedi. Dalan'ın ilk isteği ise, kendisinden sonra asılan resimlerinin kaldırılması oldu.


Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç salonunda öğrencilere hitap eden Dalan konuşmasında şunları söyledi:

“Kendine güvenen, özgüveni olan, dünyayı kucaklayan, en az 100 bin genç yetiştirdim. Bu benim ordum değil, Türkiye Cumhuriyeti’nin ordusu, Atatürk’ün ordusu. Hiçbir şekilde kendi okullarıma kendi resimlerimi astırmadım. Yokluğumda asmışlar.  Teşekkür ederim. Ancak bugünden itibaren toplayın. Sadece Atatürk’ün resimleri olur bu üniversitede”.

Dalan konuşmasının devamında “İSTEK  Vakfı ve Yeditepe Üniversitesi  öğrencileri olduğu sürece gözüm arkada kalmayacaktır. Tüm her şey sizindir” diye ekledi. Dalan'ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST EŞYALARI BULUNDU
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku