Magazin:
ZÜHRE'DEN NEW YORK'ta MODA ÇIKARMASI

ZÜHRE’DEN NEW YORK'ta MODA ÇIKARMASI

MAGIC New York’ta sonbahar-kış koleksiyonunu bir moda şovu ile sergileyecek olan Zühre Tekstil,  dünyanın dört bir yanından gelen alıcıları ve katılımcıları standında ağırlayacak.

KUZEY AMERİKA SATIŞ POTANSİYELİMİİZİ YÜZDE 30 ARTIRACAK!

Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “Kadın giyim alanında 15-45 yaş demografisine koleksiyon üreten dünyanın en büyük ve en tanınmış markalarından biri olarak Zühre Tekstil bir dünya markası oldu. Zühre olarak tasarım ve kaliteyi kumaştan aksesuara kadar her alanda en üst düzeyde tutarak büyüdük ve her geçen yıl katlanan üretim ile büyüyoruz. 25 yıllık geçmişimiz ile milyonlarca mutlu müşteri deneyimine sahip global bir marka olarak New York’tan tüm dünyaya yayılan bir sinerji ile “MAGIC New York”a “Farkını Hisset” mottomuz ile sunduğumuz Türk tekstilinin A+ kalitesindeki 300’ü aşkın tasarımımız ile katılıyoruz. Zühre olarak ile ürün kalitemizden ve kreatif tasarımlarımıza kadar her aşamada özen ve titizlikten asla ödün vermeyen bir çizgiye sahibiz. Online satışımız ve bayilerimiz aracılığı ile 4 kıtada 50 den fazla ülkede satış operasyonu yürütmekteyiz. 2022 yılı içinde Kuzey Amerika pazarında büyümeyi hedefliyoruz. Fuarların bizim Kuzey Amerika satış potansiyelimizi en az yüzde 30 artıracağını öngörüyoruz Sosyal medyada 3 milyonun üzerinde toplam takipçi sayımız var ve 7 kıtadan takipçimiz var. Zühre olarak yıl içerisinde düzenli olarak yaptığımız 12 online çekim 4 kampanya çekimi ile sürekli olarak güncel koleksiyonumuzu Zühre.com.tr’de müşterilerimiz ile en hızlı şekilde buluşturmakta ve bu operasyonel başarımızın meyvesini dünya üzerinde milyonlarca kadının Zühre Tekstil ürünlerini tercih etmesi ile almaktayız. MAGIC New York’ta Zühre 2022/23 Sonbahar-Kış Koleksiyonu'muzun ilham verici tasarımlarını görmek üzere herkesi “1058” numaralı standımıza bekliyoruz” dedi.

“MAGIC” ile modanın ilhamı New York’tan dünyaya yayılacak!

Hazır giyimden aksesuara, modern spor giyimin en trend modellerinden ayakkabıya, deri ve hazır giyim sektörünün en iyi moda markaları ve moda perakendesinin en etkileyici karar vericilerinin bir araya geleceği  Magic New York, “MAGIC” ruhu ile New York’ta dünyanın en önde gelen tekstil markalarının birbirinden şık ve etkileyici şovlarına sahne olacak.
New York’ta katılımcılar bu fuar ile yine adeta bir moda şöleni yaşayacak. Kadın trendi, genç çağdaş, modern spor giyim, ayakkabı ve aksesuarların merkezi olan Magic New York’u dünyadan milyonlarca modasever çok yakından takip ediyor.

 



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

VOLKAN KONAK'tan JET YANIT
Diyanet İşleri Başkanlığı, kuruma ve Ali Erbaş’a yönelik sözleri nedeniyle şarkıcı Volkan Konak...

Haberi Oku