ASLINDA BEN EPEY MUTLUYMUŞUM...

Bazen nefes almak gerek, bizim ülkede yaşıyorsan bu ‘sık sık’ nefes almak gerek olarak değiştirilebilir. Ben de bir tatile çıktım 1 hafta ne TV, ne gazete, ne meğerse ülke meseleleri olmayınca ben epey mutluymuşum, kendi kendimle kalınca bunu fark ettim. Aslında mutluluk çok kolaymış, Fırsat yaratmaya çalışın tatile çıkın yaratamıyorsanız haberlerden uzak durun muhtemelen siz de mutluluğu keşfedeceksiniz.

Haberlerden haberim yok dediysem de bakmayın tabi o kadar da değil Musul Konsolosluğu'nda yaşananları biliyorum, bir ara yan masada insansız hava uçakları ile müdahale konuşuluyor lafını duyunca aslında benim kâbus biraz başladı. İster misin Esra dedim bunlar insansız hava uçakları ile değil de insanlı hava uçağı ile ben havada iken müdahale etmeye kalkışıp da yanlışlıkla uçağı düşürsünler, neticede uçak düşmesi uçağın fıtratında var. Neyse denk gelmedi kazasız belasız indik. Bu arada bir itirafın da tam sırası, uçakta tedirgin olmak İstanbul’da taksi ile havaalanından dönmek yanında bir hiç. Şoförler geçen birkaç günde daha da çıldırmışlar İstanbul trafiğinde.

Eve dönünce uyuşturucuya alışmış insan misali ilk işim TV’yi açmak oldu tabi. Baktım Başbakanımız bir açılışta ‘oh ya şükür rehine krizi bitmiş olmalı‘ dedim. Ama dedim ya her şeyden uza k kalmışım üç beş Mehmetçik için meclisin toplanmadığını unuttum. Bir kaç rehine için açılışlar mı engellenecek. Ölen yok, bir şey yok olacak iş değil tabi. Bendeki de laf işte. ’Lütfen yazmadan çizmeden fazla da konuşmadan takip etmenizi istiyoruz’ demiş Başbakan rehine krizini. Hepimizin ruh sağlığını düşünen üzülmememiz için çırpınan birileri var ve hala eleştiriliyorlar. Dışişleri bakanımızın da ‘Irak’ta kaos varmış gibi yansıtılıyor’ sözlerini okuyunca haliyle bir rahatlama geldi tabi. Terapimi aldım tatil dönüşü sendromu filan kalmadı,hiç gitmemiş gibiyim şu an...







https://twitter.com/aspavags
https://www.facebook.com/esra.feride.9
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87