Dünya:
ANGELİNA JOLİE'ye VELAYET ŞOKU

ANGELİNA JOLİE'ye VELAYET ŞOKU

People dergisi tarafından yayımlanan mahkeme belgelerinde, hakimin, Angelina Jolie’nin eski eşi Brad Pitt’in Maddox (16), Pax (14), Zahara (13), Shiloh (12) ile ikizler Knox ve Vivienne’le (9) görüşmelerine getirdiği 'zaman sınırı'nın çocuklara zarar verdiğini söylediği anlaşılıyor.

Belgelerde, hakimin, “Altı çocuğun her birinin babaları ve anneleriyle sağlıklı ve güçlü bir ilişki geliştirmeleri önemli” yorumu bulunuyor.

Angelina Jolie’nin basın sözcüsü, basında yer alan belgelerin “yanıltıcı sızdırmalar” olduğu öne sürdü. Sözcü, belgeleri sızdıran kişileri, “kendi bencil sebepleri” için sızdırmakla suçladı.

Sözcü ayrıca, “Bu yanıltıcı sızdırma, çocukların çıkarına değil. Başından beri Angelina sadece çocuklarının sağlığı ve ihtiyaçlarına odaklandı, bu nedenle bu son duruşma oturumunun özel olarak yapılması çok önemliydi. Birinin, kendi bencil nedenlerinden ötürü, gizli ve mühürlü mahkeme kayıtlarının seçili bölümlerini, gerçekte olan şeyin yanlış ve adaletsiz bir resmini yaratması için sızdırdığı söylenebilir” dedi.

İlk olarak salı günü gün yüzüne çıkarılan belgelere göre mahkeme başkanı, 2016’dan beri davası süren Angelina Jolie’yi birincil velayet sahibi olarak konumunu riske attığı şeklinde uyardı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku