Dünya:
PARİS'te FIRINDA PATLAMA

PARİS'te FIRINDA PATLAMA

Fransa'nın başkenti Paris'te 9. bölgede bir fırında çıkan yangının ardından patlama meydana geldi. Patlama fırın ve çevredeki binalarda ağır hasara yol açtı.

Yaklaşık 200 itfaiyeci ve 100 polis olay yerine sevk edilirken, bazı yaralılar helikopterlerle hastanelere kaldırıldı. 

Ayrıca çevre binalar ve oteller de yangının büyümesi ve başka bir patlamaolasılığı nedeniyle boşaltıldı.

İçişleri Bakanı patlama bölgesini inceledi

Patlamanın ardından Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı. 

Savcılık 2 kişinin öldüğünü açıkladı

Fransa'da savcılık, daha önce İçişleri Bakanı Christophe Castaner'in açıklamanın askine başkent Paris'te bir fırında gaz kaçağı sonucu meydana gelen patlamada 4 kişinin değil 2 kişinin öldüğünü bildirdi. 

Paris Savcılığından yapılan açıklamada, patlamada 2 itfaiye erinin hayatını kaybettiği, 10'u ağır 47 kişinin yarlandığı belirtildi. Böylece, İçişleri Bakanı Christophe Castaner'in "Patlamada ikisi itfaiye eri 4 kişi hayatını kaybetti" şeklindeki açıklaması düzeltildi. 

Patlama tehlikesi devam ediyor

Patlamayla ilgili son bilgiler şöyle:

“Bir ekmek fırınında patlama gerçekleşti. Patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtiliyor. Terör saldırısı korkusu yaşandı. Daha sonra bunun bir ekmek fırınında meydana gelmesi nedeniyle kaza kaynaklı olduğu belirtiliyor. İtfaiye görevlileri olay yerinde müdahalelerde bulunuyor.

Halen gaz kaçağı tehlikesi devam ediyor. Patlamanın yenilenebileceği korkusu var. Patlamanın şiddetiyle cadde üzerindeki otomobil ve evlerde büyük hasar var. Binanın alt kısmı yıkılmış durumda.

Valilik, polis yetkilileri halkı bölgeye gitmemeleri konusunda uyarıyor. Olay yeri güvenlik çemberi altına alınmış durumda.”



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

OBAMA’dan 8 YIL SONRA BİR İLK
Eski ABD Başkanı Barack Obama, Londra'da Başbakanlık Ofisi’nde görüldü. Obama'nın 8 yıl sonra...

Haberi Oku